PARTYTÄLT ATT HYRA HOS MONDEMO

I hjärtat av Mälardalen ligger Mondemo AB

Ett rikstäckande företag som bland annat hyr ut och monterar lagerhallar och partytält. Vi har alla typer av tält som ni kan behöva för den privata festen, bröllopet eller företagseventet samt andra större sammanhang. Partytälten är helt fristående och monteras i sektioner. Ni bestämmer var ni vill ha ingångar och om det ska vara öppna eller hela väggsidor, med eller utan fönster.

Alla våra tält är ljusa, festfina och väl lämpade för dekorationer. Tältets konstruktion uppfyller kraven för kvalitet och säkerhet. Taket är av flamskyddad, armerad PVC-duk och har ett dagsljusinsläpp på 70%.

Tältstorlekar

Se till att ni har allt till festen

Hos oss kan ni även hyra bord och stolar, golv, 
mattor och belysning samt bardisk med ölpump. Vintertid så finns gasolvärme som håller värmen i 
tälten vid temperaturer ner till -15°.

Almänna villkor

Kunden ansvarar för hyrt material, skador på hyrt material eller borttappat material, skall ersättas till gällande dagspris. Avbokning av material måste göras senast 3 dagar innan hyresdatum, annars tas fullt pris ut.

Trämöbler får inte förvaras i regn, snö eller fuktig väderlek. Att nita, tejpa eller spika samt åsamka annan skada på hyrmaterialet är förbjudet. Kostnaden för alla skador som uppstår betalas av hyrestagaren.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert